Præsenterer
"Kom godt i gang med Microsoft Teams!"
GRATIS VIRKSOMHEDSWEBINAR
Kom hurtigt i gang med et LYNKURSUS!
 • Få gode råd og tips til hvordan du kommer nemt og hurtigt i gang med Microsoft Teams.
 • Undgå de typiske fejl, som mange firmaer laver i opsætningen af Microsoft Teams, og lær hvordan du får dit team ombord.
 • Lær hvordan du opretter dine Teams og kanaler korrekt første gang, og meget mere.....
 • ​​Du får helt GRATIS en NEM GUIDE til Microsoft Teams, når du tilmelder dig.
WEBINAR TilmeldING
   __date__
  Klokken __time__
Ja, jeg accepterer at M Networks A/S anvender cookies. Læs privatlivspolitik'en.
OBS: Registrering virker ikke i Internet Explorer browseren.

SE NU

Se vores tidligere webinar nu.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Tag Microsoft Teams til det næste niveau!

Deltag i vores Teams FAQ Webinar

 • Produktivitet: Bliv bedre til Microsoft Teams og få mere produktivitet i teamet.
 • ​Next level: Uanset hvor dygtig du nu, kan vi hjælper dig med at få endnu mere ud af Microsoft Teams.
 • Gratis ekspertviden: Du stiller spørgsmål og vores eksperter svarer hurtigt og HELT gratis.

Hvad kan Microsoft Teams?

Hvis du har Microsoft Office 365 Business Premium, har du allerede Microsoft Teams! Teams er Microsofts' superværktøj, der forbinder alle MS applikationer i ét interface, så det er nemt at holde overblikket. Teams kan mere end vi kan beskrive på denne side, men her er et par highlights. 
 • Virtual team - Microsoft Teams fungerer som et værktøj for chat, samarbejde og meget mere for dit team!
 • OneDrive - Med Microsoft Teams er det nemt at dele filer med dine medarbejdere!
 • ​Integration af software - Project Management Tools, B.I. Dashboards, tredje parts software etc. kan integreres så du får al info i MIcrosoft Teams  
 • ​Skype for business - Bliver erstattet af Teams, så det viser at Teams er kommet for at blive!

Hvem er vi?

M Networks A/S har de sidste 18 år hjulpet hundredevis af danske virksomheder med Microsoft IT-drift, support og projektudvikling, og med hundredevis af tilfredse kunder, vil vi med stolthed byde  dig velkommen ombord.    
Vores kompetencer spænder vidt:
 • IT-Support
 • ​IT-Drift 
 • ​IT-Outsourcing
 • ​IT-Rådgivning 
 • IT-Kapacitet og optimering 
 • IT-Sikkerhed
 • ​Digital transformation, ​og meget, meget mere...

"Vi tror på faglighed, troværdighed og nærvær"

Læs mere om os her: www.mnetworks.dk

hvad du vil lære PÅ webinaret
#1: opsætning på 10 minutter
Det er slet ikke svært. Vi viser dig hvordan det kan sættes op på rekordtid, også selvom du ikke er stærk i IT eller IT systemopsætning.
#2: få teamet med på vognen
Hvad er et samarbejdsværktøj uden aktive brugere? Vi viser dig en velafprøvet metode til at få kollegaerne med på rejsen. 
#3: Få kontrol som Admin
En fri kommunikationsplatform, hvor alle kan gøre som de vil. Lyder det som en admins værste mareridt? Vi viser hvordan du får kontrol!

Og meget, meget mere.... 

"KOM GODT I GANG MED MICROSOFT TEAMS"

Dine Webinar Værter
Rune Bak Jensen
Direktør
Rune Jensen har lavet IT service og løsninger for danske firmaer gennem de sidste 18 år. I det daglige leder han M Networks A/S og har derigennem en bred berøringsflade med organisationer, som han rådgiver og laver løsninger for. Rune har en bred kompetencevifte, der rækker fra kodning i databaser til forretningsstrategi og procesoptimering. Microsoft Teams er blevet Runes favoritværktøj, da det forbinder alle hans ansatte og alle apps i et SuperTool, der er tilgængeligt fra alle devices og alle lokationer. Et fantastisk produktivitetsværktøj!
Miran Kurt
Kunderådgiver
Miran Kurt er superbruger i Microsoft Teams og har drevet den interne adoption af Microsoft Teams i salgsteamet hos M Networks A/S. Han sidder med den daglige kontakt til kunderne og sætter en ære i at finde de rette løsninger og værktøjer til kunderne. Miran har fortid i forsikringsbranchen, hvor pris, kvalitet og indhold skal gå hånd i hånd. Der er mange paralleller til IT-verdenen, hvor løsningen og aftalerne ikke altid stemmer overens med kundens behov. Miran har svarene på de fleste spørgsmål, ellers kender han en der har. Miran tror på menneskerne bag IT og står fast ved sine kerneværdier - ærlighed og ydmyghed.
Brian Oldenborg
Senior Systemkonsultent
Brian Oldenborg er senior systemkonsulent og ud over at være superbruger i Microsoft Teams, arbejder han med virksomheders adoption af cloud-teknologier samt rådgivning, implementering og uddannelse inden for disse - heriblandt Microsoft Teams.
Hans daglige arbejde består i at lede og fordele opgaver mellem M Networks´ konsulenter samt projektering af opgaver hos kunder. Brian har gennem sine 11 år i M Networks udviklet et indgående kendskab til kundernes behov og en god forståelse for forretningsprocesser, samt afviklet utallige infrastrukturprojekter. Han møder virksomheden i øjenhøjde og sætter en ære i at levere rådgivning med vægt på kvalitet og nøjagtighed.
Copyright © 2020 - M Networks
Vi anvender cookies til at huske indstilling, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Læs vores privatlivspolitik her
Powered By ClickFunnels.com