"Kom godt i gang med Microsoft Teams"
  Se video optagelsen fra forrige webinar
Om talerne
Rune Bak Jensen
Direktør
Rune Jensen har lavet IT service og løsninger for danske firmaer gennem de sidste 18 år. I det daglige leder han M Networks A/S og har derigennem en bred berøringsflade med organisationer, som han rådgiver og laver løsninger for. Rune har en bred kompetencevifte, der rækker fra kodning i databaser til forretningsstrategi og procesoptimeringer. Microsoft Teams er blevet Runes favoritværktøj, da det forbinder alle hans ansatte og alle apps i et SuperTool, der er tilgængeligt fra alle devices og alle lokationer. Et super produktivitetsværktøj!
Miran Kurt
Kunderådgiver
Miran Kurt er superbruger i Microsoft Teams og har drevet den interne adoption af Microsoft Teams i salgsteamet hos M Networks A/S. Han sidder med den daglige kontakt til kunderne og sætter en ære i at finde de rette løsninger og værktøjer til kunderne. Miran har fortid i forsikringsbranchen, hvor pris, kvalitet og indhold skal gå hånd i hånd. Der er mange paralleller til IT-verdenen, hvor løsningen og aftalerne ikke altid stemmer overens med kundens behov. Miran har svarene på de fleste spørgsmål, ellers kender han en der har. Miran tror på menneskerne bag IT og står fast ved sine kerneværdier - ærlighed og ydmyghed.
Brian Oldenborg
Senior Systemkonsultent
Brian Oldenborg er senior systemkonsulent og ud over at være superbruger i Microsoft Teams, arbejder han med virksomheders adoption af cloud-teknologier samt rådgivning, implementering og uddannelse inden for disse - heriblandt Microsoft Teams.
Hans daglige arbejde består i at lede og fordele opgaver mellem M Networks´ konsulenter samt projektering af opgaver hos kunder. Brian har gennem sine 11 år i M Networks udviklet et indgående kendskab til kundernes behov og en god forståelse for forretningsprocesser, samt afviklet utallige infrastrukturprojekter. Han møder virksomheden i øjenhøjde og sætter en ære i at levere rådgivning med vægt på kvalitet og nøjagtighed.
Copyright © 2019 - M Networks
Vi anvender cookies til at huske indstilling, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Læs vores privatlivspolitik her
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML